Kuinka käy Nyck de Vriesin F1-unelman? – Paikat alkavat loppumaan kesken

© Kuva: Getty Images

Vain muutama päivä sitten Nyck de Vriesin mahdollisuudet ensi kauden kisakuljettajan paikkaan F1-sarjassa näyttivät suhteellisen hyvältä.

Williamsin löi keskiviikkona molemmat kuljettajansa lukkoon ja Alfa Romeo julkisti maanantaina Valtteri Bottaksen kiinnityksen. Vaihtoehdot alkavat yhtäkkiä tuoreelta Formula E -mestarilta loppumaan kesken.

Aston Martin ei ole virallisesti julkistanut ensi kauden kuljettajiaan, mutta suurin osa uskoo brittitallin jatkavan nykyisellä kuskikaksikollaan, vaikka monet mieluusti näkisivätkin Lance Strollin tilalla jonkun toisen rattimiehen.

De Vriesin mahdollisiksi vaihtoehdoiksi taitavat jäädä Alfa Romeon toinen paikka, johon riittää tunkua sekä Haas-talli. Amerikkalaistallikin tuntuu loppupeleissä kaukaa haetulta, sillä Nikita Mazepinia tuskin ollaan potkimassa ulos, koska vanhempi Mazepin kantaa talliin roppakaupalla dollareita.

De Vriesin leirissä todennäköisesti suunnataan Alfa Romeon eteen jonon jatkoksi, ellei Mick Schumacheria siirretä Bottaksen tallikaveriksi. Tällä hetkellä nuoren saksalaisen jatko Haasilla kuitenkin tuntuu todennäköisemmältä vaihtoehdolta.

Alfa Romeon toisen kisakuljettajan penkkiin on tipahdellut mahdollisia nimiä miltein joka päivä. Antonio Giovinazzin tilalle ollaan oltu tyrkyttämässä sellaisia nimiä, kuten Nico HülkenbergCallum IlottTheo Pourchaire ja viimeisimpänä Guanyu Zhou, joten valinnanvaraa sveitsiläistallilla riittää.

26-vuotiaan de Vriesin ajaminen ensi kaudella kuninkuusluokassa vaikuttaa joka tapauksessa epätodennäköiseltä, vaikkakaan ei mahdottomalta. Aika näyttää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.