George Russell kertoi salaisuuden pitämisen olleen vaikeaa – ”Toimittajat kyselevät hankalia kysymyksiä”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen ja George Russellin välinen sopimus tuntui olevan koko varikon huonoiten suojeltu salaisuus, ainakin toimittajien mielestä.

Pitkin kuluvaa kautta monet pitivät varmana, että Valtteri Bottaksen aika saksalaistallissa tulee päätökseen ja niin lopulta kävikin.

Nuori britti sai varmistuksen Mercedes-sopimukselleen Belgian GP-viikonlopun aikana, eikä nuori britti meinannut sen jälkeen pysyä housuissaan. Sopimusta ei saanut vielä julkaista, sillä Bottaksen kohtalo oli vielä epäselvä.

– Tiesin sen jo jonkun aikaa. Ennen kesälomaa se oli vielä hieman epävarmaa, mutta Spassa sain kuulla, että sopimus on tehty, sanoi Russell NOS:lle.

– Oli hankalaa pitää salaisuutta, sillä olin aivan yli-innostunut. En saanut puhua siitä, sillä Valtteri neuvotteli vielä Alfa Romeon kanssa, jatkoi britti.

Russellin oli vaikeaa olla puhumatta allekirjoitetusta unelmadiilistä, eikä toimittajien kimurantit kysymykset ainakaan helpottanut asian kanssa. Brittikuljettajan jokaisesta lauseesta ja kehonkielestä saatiin jonkinlainen johtopäätös ja tarina aikaiseksi.

– Toimittajat kysyvät hankalia kysymyksiä ja sinun täytyy varoa mitä sanot. Jatkoin vain sen hokemista, ettei minulla ole mitään sanottavaa, kertoi Russell.

– Toimittajat ymmärsivät oikein hyvin, ettei se ollut sama asia kuin sanoisi, ettei minulla ole vielä mitään uutisoitavaa, sanoi Williamsilta Mercedekselle loikkaava britti.

Lopulta Bottaksen saadessa omat asiansa Alfa Romeon kanssa valmiiksi, pystyttiin molempien kuljettajien sopimuksen julkistamaan. George Russell on ensi kaudesta eteenpäin Mercedeksen mies ja Valtteri Bottas puolestaan Alfa Romeon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.