Alkaako Antonio Giovinazzilla loppumaan kirjaimellisesti pelimerkit kesken? – Italian autourheiluliitto anoo valtiolta apua

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzi istuu tällä hetkellä tuulisella penkillä sveitsiläistallissa.

Kilpailu ensi kauden ajopaikasta Alfalla käy kiivaana ja Giovinazzi ajaa loppukauden pelkästään tallipaikasta kaudelle 2022.

Italialaisen tilalle riittää tunkua jonoksi asti ja tällä hetkellä kenties vahvimmat ehdokkaat ovat suuren rahapussin kanssa kosiskeleva Guanyu Zhou sekä Sauberin oman junioriohjelman lupaava Theo Pourchaire.

Italialaisilla on vaarana olla ensi kaudella maa, jolla ei ole ainuttakaan kuljettajaa F1-sarjassa. Italian autourheiluliitto on on pyytänyt jo muun muassa Italian valtion tukea Giovinazzin ajopaikan turvaamiseen, kertoo Pitlanetv.com

– Hän on loistava kuljettaja, joka ei ole saanut todellista mahdollisuutta vielä näyttää täyttä potentiaaliaan, puolustaa Italian autourheiluliiton presidentti Sticchi Damiani.

– Toivon Italian hallituksen ottavan huomioon Antonio Giovinazzin arvot, tuoden pelimerkkejä tai jotain perustavanlaatuista, joka auttaa häntä tarvittaessa.

Giovinazzin kahden edellisen kilpailun aika-ajot ovat olleet iloisia valonpilkahduksia italialaisen suorituksissa, mutta molempina kertoina kisapäivät ovat menneet enemmän tai vähemmän tuttuun tyyliin penkin alle.

Giovinazzi on onnistunut tuomaan sveitsiläistallin heikolla autolla vain yhden MM-pisteen kuluvalla kaudella. Italialainen ajaa Alfa Romeolla jo kolmatta kauttaan kisakuljettajana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.