Red Bull -pomo ei ollut tyytyväinen FIA:n toimintaan Belgian osakilpailussa – ”Emme ole ylpeitä tästä voitosta”

© Kuva: Getty Images

Belgian GP:n tynkäkilpailu päättyi lopulta Max Verstappenin voittoon. Vaikka Red Bullilla ollaanki tyytyväisiä pistepottiin, niin jätti se silti karvaan maun tallin johtajien suuhun.

Erityisesti Helmut Marko oli pettynyt siihen, miten kattojärjestö FIA hoiti sunnuntain kilpailun. Vaikka kilpailu olikin lopulta kilometrimäärässä F1-historian lyhyin, niin lähes neljän tunnin kestonsa ansiosta oli se sarjan historian yksi pisimmistä kilpailuista.

– Emme ole ylpeitä tästä voitosta. Ratajärjestäjät tekivät kaikkensa kilpailun aloittamiseksi, mutta lopulta tässä lopputuloksessa kaikki vaatimukset saatiin hoidettua, Marko kommentoi Sky sportsille.

– Mutta heidän täytyy keksiä parempi ratkaisu, kuin se, mitä näimme tänään. Ilmassa oli paljon kysymysmerkkejä sekä turhaa odotusta.

– He olisivat voineet viivästyttää lähtöä suoraan usealla tunnilla. Tai siirtää kilpailun suoraan huomiseksi. Sekin olisi ollut mahdollisuus.

Verstappen on enää vain kolme pistettä kolmanneksi sijoittunutta Lewis Hamiltonia perässä. Seuraava kilpailu ajetaan ensi viikolla Hollannissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.