Valtteri Bottaksen jatko Mercedes-tallissa on ollut kesätauon kuumin puheenaihe. Tallin sisäinen kommunikaatio on viitannut siihen, että kuljettajatilanne ratkeaa kesätauon aikana.

Bottaksen sekä George Russellin välinen kamppailu paikasta on kehittänyt mielipiteitä eri suunnista. Nyt entinen F1-kuljettaa John Watson uskoo, että Bottaksen jatko saksalaistallissa on turvattu Lewis Hamiltonin takia.

– Lewis haluaa pitää Bottaksen tallissa, sillä hän on niin sanottu suostuva tallikaveri. Hän ei halua vierelleen sellaista kuljettajaa, kuten George, joka teki loistavaa työtä Bahrainissa viime kaudella, Watson kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– Hänellä on paljon valtaa Mercedeksen sisällä. Siihen on hyvä syy, miksi Lewis on varautunut Bottakseen. Olemme nähneet, mitä tapahtuu kun kaksi loistavaa kuljettajaa taistelevat mestaruudesta samassa tallissa. Näin kävisi Georgen kanssa.

– Uskon Mercedeksen pitävän Bottaksen siitä syystä, että hänen vahvuutensa ovat tiedossa.