Haas-tallin kausi on ollut murheellinen. Amerikkalaisvalmistajan pistetili on avaamatta, eikä nuori kuljettajakaksikko ole säästynyt ilman kolareita.

Viime kilpailuissa erityisesti Mick Schumacher on erikoistunut autonsa tuhoamiseen ennen sunnuntain kilpailua. Tämä on odotetusti saanut aikaan vahvan reaktion tallin suorasanaiselta päälliköltä, Günther Steinerilta.

Italialainen on julkisesti tylyttänyt kuljettajiensa suorituksia ja toivonut selvää parannusta. Entinen F1-kuski sekä Schumacherin setä, Ralf Schumacher ei suvaitse Steinerin käytöstä.

– Nämä onnettomuudet ovat ikäviä, mutta minulla on suuri ongelma siinä, miten Steiner kritisoi häntä (Schumacheria) julkisesti. Minä itse en olisi kuljettajana tuota suvainnut. Olisin tarttunut häntä rivelistä kiinni. Kysykää vaikka Eddie Jordanilta, Schumacher kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Minä pidän Günther Steinerista, mutta tämän ei tarvinut tapahtua. Yksikään kuljettaja ei halua lukea, miten hänen tallipäällikkönsä on kritisoinut häntä julkisesti. Näin ei saisi käydä.

– Steiner tuskin haluaa kuulla, että Mick on kutsunut Haasin autoa paskaksi julkisuudessa. Steinerin kritiikki ei ollut liikaa. Se, miten hän kommunikoi sen oli kuitenkin väärin.