Toto Wolff selittää Mercedeksen aggressiivista lausuntoa liittyen Red Bullin toimintaan – ”Tuollaisella ei ole mitään tilaa lajissamme”

© Kuva: Getty Images

Mercedes julkisti torstaina todella suoran sekä tylyn lausunnon liittyen Red Bullin toimintaan Britannian GP:n jälkilöylyistä. Tallin mukaan RB yritti tahrata Lewis Hamiltonin nimeä sekä mainetta epäammattimaisilla kommenteillaan.

Nyt tallipäällikkö Toto Wolff selvittää, missä tiedotteessa todella oli kyse. Itävaltalainen oli pettynyt Red Bullin hyökkäävään kielenkäyttöön, eikä halua nähdä moista F1-sarjassa.

– Heidän kommenttinsa pohjautuivat selvästi vahvoista tunteista. He kutsuivat Lewistä, seitsenkertaista maailmanmestaria amatööriksi. Tuollainen ei vain ole soveliasta, Wolff kommentoi Sky Sportsille.

– Heidän räikeät kommenttinsa aiheuttivat suuren kommenttivyöryn sosiaalisessa mediassa ikävin seurauksin. Lajina meidän ei pitäisi olla sytyttämässä tallaisia konflikteja vaan purkaa tilanteita.

– Minä en henkilökohtaisesti suutu mistään F1-sarjaan liittyvästä asiasta. Joitakin, miten tämän nyt sanoisi, mielenkiintoisia kommentteja sanottiin menneellä viikolla. Ne eivät kuitenkaan vaikuta minuun, Wolff päätti.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004