Nikita Mazepinille jättirangaistus keltaisten lippujen laiminlyönnistä – Kimi Räikkösen sijoitus kohenee rangaistuksesta huolimatta

© Kuva: Getty Images

Itävallan GP:n pitkät jälkilöylyt on viimein selvitetty. Aiemmin illalla Kimi Räikköselle langetettiin 20 sekunnin aikasakko kolaristaan Sebastian Vettelin kanssa. Nyt tuomaristo on rangaissut myös kahta muuta kuljettajaa tapauksen seurauksensa.

Peräti kahdeksaa kuljettajaa epäiltiin keltaisten lippujen laiminlyönnistä. Näistä kahdeksasta Nikita Mazepinille sekä Nicholas Latifille lätkäistiin mojovat rangaistukset.

Molemmat kuskit saivat 30 sekunnin aikasakon kilpailunsa loppuajan päätteeksi. Lisäksi tuomaristo lätkäisi kolme rangaistuspistettä molempien kuljettajien tilille. Latifin rangaistuksen myötä Räikkönen nousee sijalta 16 kanadalaisen paikalle sijalle 15.

Mazepinilla pisteitä on kasassa viisi. Kulmia nostattavaa tässä on se, että Mazepinin F1-ura on kestänyt vasta yhdeksän kilpailua. 12 kuukauden aikajaksolla kuljettaja saa kerätä tililleen 11 rangaistuspistettä ennen kilpailukieltoa. Latifilla pisteitä on kuusi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.