Itävallan GP:n ensimmäinen harjoitussessio on tullut päätökseen. Aamupäivän nopeimman ajan kellotti viime sunnuntain voittaja Max Verstappen.

Sessiossa suurimmassa roolissa olivat kuitenkin Pirellin uudet testirenkaat. Kuljettajat ajoivat keskimäärin 30 kierrosta miestä kohti. Kuljettajilta kuultu palaute uusia kumeja kohtaan oli positiivista.

Kahden kymmenyksen päässä Verstappenista majailivat Ferrari-kuljettajat Charles Leclerc etunenässä. Italialaistallia seurasi Mercedeksen Valtteri Bottas.

Viidenneksi kurvaili tulokas Yuki Tsunoda. Häntä seurasi loistavassa vauhdissa ollut Kimi Räikkönen. ”Jäämies” jäi Verstappenin ajasta vain neljä kymmenystä. Radalla nähtiin myös kansainvälisiä käsimerkkejä toisen kilpailijan suuntaan. Räikköstä seurasi Lewis Hamilton.

Sessiossa nähtiin myös paljon varakuljettajia. F2-kuljettaja Guanyu Zhou teki F1-debyyttinsä ajamalla sijalle 14. Eroa kärkeen oli 1,2 sekuntia.

Sesiossa nähtiin myös Callum Ilott sekä Roy Nissany. Ilott kurvasi sijalle 16, Nissany sijalle 18.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.