Lewis Hamilton sai osakseen rasistisia kommentteja Britannian GP:n jälkeen – F1-sarjalta jyrkkä kannanotto: ”Nämä ihmiset eivät kuulu lajiimme”

© Kuva: Getty Images

Britannian GP:n voittaja Lewis Hamilton on saanut osakseen paljon kritiikkiä osumastaan Max Verstappenin kanssa. Valitettavasti maailmanmestarin sosiaalinen media on täyttynyt rasistisistsa solvauksista.

F1-sarja sekä Mercedes julkistivat aamulla jyrkän viestin tuomiten jokaisen rasistisen kommentin.

– Eilisen Britannian GP:n aikana sekä sen jälkeen Lewis Hamilton on saanut useita rasistisia kommentteja sosiaalisessa mediassa. F1-sarja sekä Mercedes F1-talli tuomitsee tällaisen käytöksen jyrkimmällä mahdollisella tavalla.

– Näillä ihmisillä ei ole sijaa meidän lajissamme. Syyllisten tulisi joutua vastuuseen teoistaan. Koko sarja, tallit ja sen kuljettajat pyrkivät rakentamaan turvallisempaa sekä monikulttuurisempaa lajia. Tällaiset vihaviestit sosiaalisessa mediassa tulee nostaa jalustalle ja eliminoida välittömästi.

Hamilton itse ei ole toistaiseksi kommentoinut rasistisia kommentteja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.