Alpine-kuljettaja Fernando Alonso kertoo jatkuvat kysymykset liittyen hänen ikäänsä olevan väsyttäviä.

Vaikean kauden aloituksen jälkeen kokenut espanjalainen on ajanut vakuuttavasti ja napsinut jatkuvasti hyviä pisteitä tallilleen.

Kaksinkertainen maailmanmestari täyttää ensi viikon torstaina 40 vuotta, joten Unkarin GP-viikonlopun aikana saattaa olla kakkua luvassa.

– Ajan parran, joten ette ainakaan kysele iästäni, sillä olen väsynyt siihen. Sen jälkeen menen solariumiin ja näytän erittäin nuorelta, vitsaili Alonso.

Alonso ajaa ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa 40-vuotiaana F1-kilpailun, eikä kokenut konkari katsele numeroita. Alpine-kuljettaja tuntee olevansa huippukunnossa.

– Se tulee olemaan ihan normaali kisa. Minusta tuntuu hyvältä, jatkoi espanjalainen.

Kauden alla Alonso joutui polkupyöräonnettomuuteen kolaroituaan henkilöauton kanssa. Hänen olkapäänsä ja leukansa otti kipeää ja vanha mestari kertoo kaikkien vaikutusten siihen liittyen tulleen jo päätökseen.

– Ensimmäisissä kisoissa oli stressiä paluuseen liittyen ja samalla olin tietysti huolissani leuasta ja olkapäästä, sanoi Alonso.

Alonso kertoo onnettomuuden seurauksien vaikuttaneen henkisesti hänen iskukykyynsä, kun hän tiesi, ettei hänen kehonsa ollut vielä täydessä kunnossa, mutta nyt espanjalainen sanoo olevansa jo täydessä tikissä.

– Nyt tunnen olevani 200 prosenttisesti kunnossa, sanoi Alonso.

– Ensi viikolla ikäni on vain uusi numero, joten saatan syödä vähän kakkua, mutta muuten se tulee olemaan täysin normaali viikonloppu.

– Tunnen olevani 25-vuotias, eikä numero passissani kerro sitä, vitsaili Alonso.