Valtteri Bottas ei anteeksipyytele rajua palautettaan tallilleen kesken Ranskan GP:n – ”Jos he olisivat kuunnelleet, olisin ollut voittotaistelussa”

© Kuva: Getty Images

Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottaksen vaikea alkukausi sai jatkoa Ranskassa. Mercedes pilasi suomalaisen mahdollisuudet palkintosijaan pitämällä miehen radalla hänen toiveistaan huolimatta.

Bottas itse päätti vastata Mercedeksen ratkaisuun kovasanaisesti.

– Miksi kukaan ei v*ttu kuuntele minua? Sanoin, että renkaani eivät v*ttu kestä loppuun asti, Bottas raivosi tallilleen.

Suomalaiskuljettaja ei peruutellut sanoissaan kilpailun jälkeen. Bottas halusi kertoa tallilleen ajatuksensa mahdollisimman suoraan.

– Tietysti jälkiviisaan on helppo päteä, mutta minä sanoin tallilleni kahden pysähdyksen taktiikan olevan nopeampi, Bottas aloitti Motorsport.comin mukaan.

– Minulla ei ollut yhtään renkaita jäljellä viimeisen 10 kierroksen aikana. Yritin puolustaa, mutta minulla ei ollut mahdollisuuttakaan. Sellaista se on.

– Halusin tehdä tallille selväksi, mitä minä ajattelin. Halusin tehdä toisen pysähdyksen, mutta he eivät kuunnelleet. Tässä sitä sitten ollaan.

– Jos he olisivat kuunnelleet, olisin ollut varmasti palkintosijalla ja taistelemassa voitosta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004