Tilastot osoittavat Red Bullin huiman suoritustason – yltäneet samanlaiseen suoritukseen viimeksi Sebastian Vettelin mestaruuskaudella

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -talli Red Bull nappasi sunnuntaina Ranskan GP:ssä kauden neljännen voittonsa. Voitto oli samalla tallille kolmas perättäinen.

Red Bullin voittoputki lähti käyntiin toukokuussa ajetusta Monacon GP:stä, kun Max Verstappen juhli kauden toista voittoaan. Viikkoa myöhemmin Sergio Perez jatkoi voittokulkua Azerbaidzhanissa, vaikka Verstappen joutui keskeyttämään kärkipaikalta.

Verstappenin voitto sunnuntaina Ranskassa tarkoitti sitä, että Red Bull sai hattutempun voitoissa täyteen. Tämä on ensimmäinen kerta sitten kauden 2013, kun Red Bull on pystynyt voittamaan kolme kilpailua putkeen F1-kauden aikana.

Kaudella 2013 Sebastian Vettel voitti kauden kaikki yhdeksän viimeisintä kilpailua ja varmisti neljännen maailmanmestaruutensa perättäin. Vettel oli ennen voittoputkeaan voittanut kymmenestä ensimmäisestä kilpailusta vain neljä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.