Lewis Hamilton kommentoi Bakun kardinaalimokaansa kilpailun jälkeen – ”Tämä oli todella nöyryyttävä kokemus”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton jäi ilman pisteitä Azerbaidzhanin GP:ssä uusintalähdön virheensä jälkeen. Brittikuljettaja johti ensimmäiseen mutkaan mentäessä, mutta sössi jarrutuksensa kokonaan.

Hamilton ajautui lopulta pitkäksi ja putosi koko joukon viimeiseksi. Hamiltonin mukaan hän oli aktivoinut Mercedeksen ”taikajarru”-systeemin. Tämä lämmittää jarruja todella nopeasti, mutta ei sovellu ajamiseen.

Brittikuljettaja oli luonnollisesti todella pettynyt kilpailun jälkeen. Hallitseva maailmanmestari otti kaikki syyt niskoilleen.

– Tämä oli todella nöyryyttävä kokemus. Teimme todella paljon töitä tänä viikonloppuna ja olimme lopulta kärkikymmenikön ulkopuolella, Hamilton aloitti Sky Sportsin haastattelussa.

– Kaikki sujui niin hyvin. Laitoin kaiken likoon tänään. Uusintalähdössä ”Checon” lähestyessä minua painoin nappia, mikä periaatteessa poistivat jarrut käytöstä, joten ajoin vain suoraan.

– En edes tiennyt osuneeni siihen. Tämä on hankala hyväksyä, mutta olen erityisen pahoillani tallini työntekijöiden puolesta. Olen varma, että palaamme tästä vahvempana kuin koskaan.

Hamilton olisi voinut siirtyä takaisin MM-sarjan johtoon, sillä Max Verstappen keskeytti aivan kilpailun loppuhetkillä. Nyt Mercedes jäi kuitenkin ensimmäistä kertaa kokonaan pisteittä sitten vuoden 2018.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.