Lando Norris naureskeli huolettomasti menetettyä MM-sarjasijoitustaan: ”Oli jo aikakin!”

© Kuva: Getty Images

Lando Norris menetti, upeasta alkukaudestaan huolimatta, kuljettajien MM-sarjan kolmannen sijansa Red Bullin Sergio Perezille Azerbaidžanin osakilpailun jälkeen.

Englantilainen Norris on McLarenillaan ollut kauden ensimmäisten kuuden osakilpailun aikana kahdesti palkintokorokesijoilla, eikä ole kertaakaan jäänyt kärkikahdeksikon ulkopuolelle.

Perezin kuitattua Bakussa F1-uransa toisen voiton, samalla kun Norris sijoittui viidenneksi, meksikolainen siirtyi kuljettajien MM-sarjan kolmannelle sijalle, kolmen pisteen kaulalla Norrikseen.

Tuoreessa haastattelussa häntä asiasta painostaneet toimittajat eivät kuitenkaan saaneet nuorukaisen tavaramerkkihymyä hyytymään, raportoi PlanetF1 torstaina.

– Oli jo aikakin, Norris vastaa nauraen.

– Mutta ei sillä ole väliä. Oli jo aikakin, että hän ohittaa minut, joten ei muuta kuin onnittelut hänelle ensimmäisestä Red Bull-voitosta.

Norris kertoo tunnustavansa tilanteen realiteetit ja keskittyvänsä omaan tekemiseensä.

– He ovat paljon nopeampia, joten olihan se odotettavissa. En ole pettynyt menetettyäni MM-sarjan kolmannen sijan. Henkilökohtaisesti olin tyytyväinen viikonloppuuni.

– Tein muutaman virheen sekä lauantaina että kilpailussa, mutta niiden ulkopuolelta ajoin hyvin, mies päättää.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004