Verstappen pääsi kuittaamaan Hamiltonin kommentit – ”Hoidan puhumisen radalla”

Max Verstappen kaasutteli sunnuntaina vakuuttavaan voittoon Monacon GP:ssä.

Hollantilainen nousi samalla MM-sarjan kärkeen ja pääsi kuittaamaan hänen pahimman kilpakumppaninsa Lewis Hamiltonin ennen kisaviikonloppua laukomat kommentit.

Brittimestari sanoi, että hän on onnistunut hyvin alkukaudella välttämään kontaktit Verstappenin kanssa rengas rengasta vastaan ajettaessa. Hamilton kommentoi myös, että Verstappenin aggressiivisuus saattaa johtua siitä, että hän tuntee hänellä olevan todisteltavaa Hamiltonia vastaan.

Hollantilainen ehti jo aiemmin antamaan vastalauseen Hamiltonin puheille.

– Minulla ei ole mitään todisteltavaa ja mielestäni osumien välttäminen on molempien ansiota, joten olemma molemmat suoriutuneet hyvin, sanoi Verstappen.

Kilpailun jälkeen hollantilainen ei kuitenkaan malttanut olla kuittailematta kilpaveljelleen, kun Hamilton jäi kilpailussa vasta seitsemänneksi, Verstappenin suihkutellessa kuplajuomaa palkintopallin korkeimmalla korokkeella.

Tuore MM-kärki sanoi kilpailun jälkeen Sky Sportsille, että teot puhuvat puolestaan puheita paremmin.

– Se on hyvä opetus tältä viikonlopulta ja sinun täytyy vain hoitaa puhuminen radalla. Se on se, mistä minä tykkään, pamautti Verstappen.

– Teimme tiiminä vähiten virheitä ja siksi olemme edellä. Toivottavasti pystymme pitämään asiat näin koko loppukauden, jatkoi hollantilainen.

Verstappen ei kuitenkaan lähtenyt henkseleitä paukuttelemaan sen enempää, sillä hän tietää Mercedeksen olevan jälleen vahva, kun siirrytään taas perinteisemmille moottoriradoille.

– Me olemme kilpailukykyisiä, mutta uskon Mercedeksen olevan vielä hieman edellä, kun menemme normaalimmille radoille, sanoi Verstappen.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.