Portugali GP:ssä McLarenille raivonnut Red Bull -pomo Helmut Marko jatkaa asian parissa myös Espanjassa. Lauantain aika-ajoissa McLaren kuljettaja Lando Norrikselle kerrottiin seuraavanlainen radioviesti.

Max (Verstappen) ajaa takanasi, hänellä ei ole vielä aikaa. Älä tee hänelle mitään palveluksia, McLaren insinööri sanoi nuorelle brittikuljettajalle.

Tämä sai RB-leirin tulistumaan pahanpäiväisesti. Erityisesti Marko uskoi, että talli suosii moottorivalmistajaansa Mercedestä. Brittitalli luonnollisesti kiisti Itävaltalaisen väitteet.

– Se viesti pitää nähdä kontekstissa. Max on hänen viimeisellä nopealla kierroksellaan ja sitten kuulemme tuollaisen viestin. Totta kai siitä saa ärsyyntyä. Lisäksi Sebastian Vettel oli hänen tiellään viimeisessä mutkassa. Jos olemme vihaisia, niin meidän pitäisi pystyä sanomaan se, Marko kommentoi Racingnews365-sivuston mukaan.

– Jos Hamilton olisi ollut nopealla kierroksella, niin radioviesti olisi ollut erilainen. Silloin oltaisiin sanottu, ”Tee hänelle palvelus”.

Hamilton voitti lopulta osakilpailun toisesta lähtöruudusta. Verstappen oli toinen startattuaan kilpailun yhden sijan brittiä perästä.