Red Bull menetti huippukuljettajan – tallipomo ei silti kadu ratkaisuaan

© Kuva: Getty Images

Red Bull -organisaatiossa ei olla pahoillaan siitä, että tallin junioriohjelmasta ponnistanut Carlos Sainz ei ole enää tallin palkkalistoilla.

Sainz ajoi uransa alkuvuodet Toro Rossolla, mutta lähti kesken kauden 2017 Renaultille. Renaultilta matka jatkui McLarenille, jossa Sainz nousi F1-kuskien eliittiin. Täksi kaudeksi espanjalainen siirtyi Ferrarille.

Red Bull on etsinyt Daniel Ricciardon lähdön jälkeen pätevää toista kuljettajaa Max Verstappenin rinnalle siinä onnistumatta. Red Bull -pomo Helmut Marko ei kuitenkaan näe tästäkään huolimatta ongelmaa siinä, että hän päästi Sainzin pois tallista.

– Verstappen ja Sainz olivat todella tasaisia, mutta me emme voineet tarjota Sainzille kuin paikkaa Toro Rossolla. Lainasimme hänet aluksi pois, minkä jälkeen purimme hänen sopimuksensa. Emme halunneet seistä Sainzin urakehityksen tiellä Marko sanoi.

– Hän ei ollut vakuuttunut tulevaisuuden näkymistään Toro Rossolla. Hän koki, ettei voinut edetä eikä odottaa kauempaa. Me koimme tuolloin, että Max oli vahvempi kuljettaja, ja siksi panostimme häneen.

Lähde: Planet F1


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.