Pisteistä Williamsilla taistellut George Russell hehkutti kilpuriansa Espanjan GP:n jälkeen – ”Tiedämme, millainen peto meillä on käsissämme”

© Kuva: Getty Images

Williams-kuski George Russell yrittää vieläkin avata pistetiliään Williamsilla F1-urallaan. Kolmatta vuotta moottoriurheilun kuninkuusluokassa kurvaileva britti nappasi viime kaudella uransa ensimmäiset pisteet, tosin Mercedeksen väreissä.

Russell oli lähellä nousta pistetaisteluun sunnuntain osakilpailussa, mutta jäi lopulta sijalle 14. Britti oli DRS-etäisyydellä kymmenentenä majailevasta Fernando Alonsosta, mutta ei onnistunut ohittamaan maailmanmestaria. Silti Russell kehui autoaan vuolaasti osakilpailun jälkeen.

– Sunnuntai oli vaikea, mutta uskon, että teimme hyvää työtä. Kuka tietää mitä olisi tapahtunut, jos olisin päässyt ohi Alonsosta, Russell kommentoi GBFans-sivustolle.

– Auto tuntui tänään paremmalta kuin koskaan ennen kisan aikana. Se teki ajamisesta niin mahtavaa normaaliin verrattuna. Tiedämme millainen peto meillä on käsissämme. Strategiamme oli hankala, mutta onnistuimme loistavasti säilyttämään renkaitamme. Olen iloinen, että löysimme itsemme siitä taistelusta uhkarohkeutemme ansiosta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004