Max Verstappen sai tarpeekseen entisen F1-mestarin kommenteista – ”En minä tarvitse hänen apuaan”

© Kuva: Getty Images

Max Verstappen kyllästyi entisen F1-mestari Nico Rosbergin jatkuviin kommentteihin Sky Sportsin lähetyksessä liittyen hollantilaiseen sekä Lewis Hamiltoniin. Kauden lähes rinta rinnan aloittaneet kuljettajat tulevat saksalaisen mukaan kamppailemaan mestaruudesta.

Portugalin GP:n jälkeen Rosberg tokaisi, että Verstappen alkaa nyt nähdä Hamiltonin todellisen suoritustason ja suuruuden.

– Max alkaa nähdä koko ajan enemmän ja enemmän kuinka loistava Lewis Hamilton todella on. Hänen täytyy tehdä kaikki täydellisesti jos hän haluaa haastaa Hamiltonia mestaruudesta, Rosberg kommentoi Sky Sportsin lähetyksessä.

Verstappenilta kysyttiin Rosbergin kommenteista kilpailun jälkeen. Hollantilainen oli yllättynyt vuoden 2016 maailmanmestarin sanomisista.

– Minä en tarvitse Nicon apua ymmärtääkseni sitä, kuinka hyvä Lewis on. Hän on tietysti loistava. Ei hän olisi muuten voittanut niin montaa mestaruutta, Verstappen tiuskaisi.

Rosberg on edellinen kuljettaja, joka on onnistunut voittamaan Hamiltonin vuoden 2014 jälkeen. Saksalainen lopetti uransa mestaruutensa jälkeen vuonna 2016.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.