Debyyttikauteensa valmistautuva Schumacher luottavaisena – ”Olen henkisesti niin vahva kuin voi tässä vaiheessa olla”

© Kuva: Getty Images

Mick Schumacher, 21, starttaa kuluvan kuun lopussa Bahrainissa uransa ensimmäiseen kauteensa moottoriurheilun kuninkuusluokassa.

Seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin jälkeläisenä, monilla on odotukset saksalaiskuljettajaa kohtaan korkealla. Viime kaudella F2-sarjan mestaruuden napannut ”Pikku-Schumi” tietääkin tallinsa realiteetit ja pitää mahdollisuuksiensa osalta odotukset kauteen todella maltillisina.

– Kyse on käytännössä kauden aloittamisesta vahvasti. Toivottavasti pystymme hyödyntämään kaikkea oppimaamme ja suoriutua haluamallamme tasolla, sanoi Schumacher motorsportweek.com -sivuston haastattelussa.

Debyyttikauteen valmistautuminen ei ole ollut ihan niin jouhevaa kuin yleensä, sillä suuri osa kaiken uuden oppimisesta Schumacher on joutunut suorittamaan kotoa käsin. Tiimin jäseniin on ollut haastavaa tutustua etänä ja esimerkiksi penkin sovitustakin varten hän on joutunut viettämään runsaasti karanteenielämää. Siitä huolimatta nuori saksalainen on hyvillä mielin ja valmiina haasteeseen.

– Olen yrittänyt luoda vahvan suhteen tiimin jäsenten kanssa ja olenkin sen asian suhteen jo erittäin tyytyväinen. Sen lisäksi koen olevani henkisesti niin vahva kuin vain tässä tilanteessa voi olla, joka on erittäin tärkeä asia, sanoi Schumacher.

Haas ilmoitti jo hyvissä ajoin, etteivät he ole tehneet suuria muutoksia tämän kauden kilpuriinsa ja että he työskentelevät jo kauden 2022 auton parissa. Schumacher pääsee mittaamaan tallinsa vauhtia ensimmäisen kerran ensi viikolla Bahrainissa, kun Sakhirin radalla kurvaillaan F1-sarjan talvitestit 12.-14. maaliskuuta.

F1-kauden avausviikonloppu puolestaan ajetaan niin ikään Bahrainissa 26.-28. maaliskuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.