Tuore Red Bull -kuljettaja innokkaana tulevaan kauteen – ”Pystyn jo näkemään sen”

© Kuva: Getty Images

Red Bullia tällä kaudella käskyttävä Sergio Pérez ei ole vielä montaa päivää ehtinyt viettää uuden työnantajansa haalareissa, mutta hänen mukaansa tallin potentiaali on jo nyt selvästi nähtävissä. Tällä hän viittaa siihen, kuinka Milton Keynesissa on jo vuosia rakennettu kilpailukykyisiä autoja ja taisteltu kärkikahinoissa.

Talking Bull –podcastissa vieraillut meksikolainen avaa ensimmäisten työpäivien fiiliksiään energiajuomajätin riveissä.

– Paljon on oletettavasti opittavaa, kokonaan uusia asioita ja runsaasti tapaamisia insinöörien kanssa, sanoi Pérez.

Pérezin mukaan töitä riittää, mutta hän on erittäin onnellinen ja mielissään uudesta haasteesta.

– Ymmärrän jo nyt, miksi he ovat olleet niin menestyksettäitä. Odotan innolla tulevaa kautta, kertoi Pérez.

Sergio ”Checo” Pérez, 31, kuuluu sarjan kokeneimpiin kuljettajiin ja hän aloittaakin jo 11:n kautensa kuninkuusluokassa. Hän teki debyyttinsä Sauberin puikoissa vuonna 2011, mutta sitä ennen hän ajoi pikkuformuloissa kilpaa hänen uuden tallipäällikkö Christian Hornerin alaisena.

– Ensimmäisellä kaudellani GP2:ssa ajoin Ardenin tiimissä, jossa Christian oli silloin tallipäällikkönä. En silloin juurikaan viettänyt hänen kanssaan aikaa, sain vain satunnaisia päivityksiä. Uskomatonta ajatella näin 12-13 vuoden jälkeen taas työskentelevämme yhdessä. Ihailen häntä suuresti, fiilisteli Pérez.

Tuore Red Bull -kuljettaja lisäsi loppuun vielä Hornerin olevan fantastinen persoona ja loistava johtaja. Hän uskookin heillä olevan edessä hyvät ajat.

Pérez saa ensimmäiset maistiaiset uudesta työkalustaan radalla maaliskuun puolivälissä, kun Bahrainissa ajetaan talvitestit 12.-14.3.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.