Kaksi F1-tallia ilmoitti autojensa julkaisupäivämäärän

© Kuva: Getty Images

Alpine ja Aston Martin ilmoittivat tänään tulevan kauden autojensa julkistuspäivät.

Viime kaudella vielä Renault´na tunnettu Alpine F1 Team julkistaa autonsa keskiviikkona 2.3. Heidän uusi autonsa tullaan tuntemaan nimellä A521. Tallin kuljettajina toimivat ranskalainen Esteban Ocon ja polkupyöräonnettomuudestaan toipuva, paluun F1-sarjaan tekevä espanjalainen Fernando Alonso.

Aston Martin puolestaan ilmoitti uuden autonsa esittelypäiväksi torstain 3.3. Legendaarinen brittimerkki tekee paluun kuninkuusluokkaan 61 vuoden tauon jälkeen. Pitkät juuret F1-sarjassa omaava brittitalli tunnettiin viime kaudella puolestaan Racing Pointina. Heidän autojaan käskyttävät nelinkertainen maailmanmestari, saksalainen Sebastian Vettel ja kanadalainen Lance Stroll.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.