Alexander Albon pitää profiilin matalana ja työtason korkeana: ”Haluan olla F1-kuski enemmän kuin kukaan muu!”

© Kuva: Getty Images

Kahden kauden ajan formulasirkuksessa ihastuttanut ja vihastuttanut Alexander Albon joutuu alkavalla kaudella vaihtamaan Red Bullin kakkoskuskin paikkansa kolmoskuskin paikaksi.

Mies menetti vaikean kauden 2020 jälkeen tonttinsa Racing Pointin meksikolaisveteraanille, Sergio Perezille. Thaimaalainen Albon kuitenkin vannoo tekevänsä kaiken mahdollisen voittaakseen tallinsa luottamuksen takaisin ja päästäkseen palaamaan parrasvaloihin.

– Se oli niitä asioita, joissa ei auta harmitella omaa kohtaloaan, vaan täytyy vain puskea paljon töitä, jotta voit joku päivä vielä saada uuden mahdollisuuden, 24-vuotias kertoi Crash.net-sivustolle maanantaina.

– Tavoitteeni on totta kai saada paikkani takaisin ensi kaudeksi, mutta myös olla valmiina tällä kaudella. Koskaan ei tiedä mitä koronaviruspandemia saattaa saada aikaan.

Albon kertoo haluavansa ajaa F1-tasolla enemmän kuin kukaan tämän hetken kuskeista.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta (kun minut on alennettu). Mutta mitä olen oppinut, päivän päätteeksi, on kuinka paljon haluan tätä. Sanoisin haluavani ajaa täällä enemmän kuin kukaan muu tällä hetkellä ja se tuo mukanaan paljon päättäväisyyttä. En aio antaa koskaan periksi.

– Joten kuten sanoin, henkilökohtaisesti aion vain pitää matalaa profiilia ja tehdä kovasti töitä. Olen selvinnyt tästä ennenkin. Olen ennenkin päässyt minne haluan, koska olen tehnyt sen eteen kovasti töitä. Kuten sanoin, haluan sen paikan takaisin, nuorukainen päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.