Tuore Michael Schumacherin elämää ja uraa käsittelevä dokumentti on vihdoin saatu valmiiksi, raportoi saksalaislehti Express aiemmin tällä viikolla.

Dokumentin ohjaaja Vanessa Noecker kommentoi lehdelle, että vaikka dokumentti itsessään on valmis, sen julkaisupäivää ei vielä uskalleta vahvistaa. Monien kohtalotovereidensa tavoin, lukuisten elokuvateatterien sulkeutuminen koronaviruspandemian takia on pakottanut studion odottamaan dokumentin esittämistä valkokankaalla.

Dokumentti tulee sisältämään muun muassa seitsemänkertaisen maailmanmestarin perheen ja lähipiirin antamia haastatteluja miehen lasketteluonnettomuuden jälkeen. Schumacher kärsi vakavia aivovaurioita lyötyään päänsä kiveen Ranskan alpeilla, vuonna 2013. Hänen paranemisensa on pidetty miehen omasta toiveesta hyvin tarkasti perheen ja lähipiirin sisällä varjeltuna. Tiettävästi hän kuitenkin on tajuissaan ja toipuu hetki hetkeltä.

[readmore from=schumacher-michael]

Dokumentin tuottaa hänen entisen agenttinsa, Sabine Kehmin, johtama tuotantoyhtiö.

– Dokumentissa haluamme esitellä Michaelin uskomatonta uraa, mutta myös mutkikkaan miehen monia eri puolia, Kehm kertoo

– Hän on hurjapäinen F1-tähti, kunnianhimoinen urheilija, menestynyt mekaanikko ainutlaatuisella teknisellä osaamisella sekä rakastava isä.

Schumacherin poika, Mick Schumacher, tulee tekemään F1-debyyttinsä kahden kuukauden kuluttua käynnistyvällä kaudella Haasin riveissä.