Mercedes käy neuvotteluja Williamsin kanssa George Russellin pestaamisesta koronatartunnan saaneen Lewis Hamiltonin korvaajaksi Sakhirin GP:hen.

Viime viikonloppuisen Bahrainin osakilpailun jälkeen saatiin yllättäviä uutisia. F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Hamilton oli saanut koronavirustartunnan.

COVID-19-tartunta tiesi sitä, ettei brittitähti pääsisi osallistumaan ensi viikonlopun Sakhirin osakilpailuun.

Erikoisen paikan eteen joutunut Mercedes ryhtyi heti punnitsemaan vaihtoehtojaan. F1-jätin ensimmäinen vaihtoehto on sisäpiiritietojen mukaan oma juniorikasvatti Russell, joka ajaa saksalaisten yhteistyökumppanin Williamsin riveissä.

Vaikka Russellilla onkin monivuotinen sopimus Williamsin kanssa, on englantilaistalli tietojen perusteella lähtökohtaisesti valmis hyväksymään Russellin lainapestin F1-mestareiden riveihin. Palveluksen teko kuninkuusluokan kiistattomalle ruhtinaalle parantaisi epäilemättä Williamsin asemaa Mercedeksen liittolaisten ringissä.