Suomalaispelaajan hyvä vaisto on tuomassa hänelle mehukkaan potin tulevan viikonlopun Sakhirin GP:stä. Vedonlyöjä saa panoksensa takaisin yli tuhatkertaisena, jos George Russell ajaa Mercedeksellä palkintopallille tulevana viikonloppuna.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBetin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist kertoo, miksi pelaaja sai Mercedes-kuskin podiumpaikalle yli tuhannen menevän kertoimen.

– Asiakas oli nyt todella hyvin hajulla ja nappasi todella muhkean kertoimen 10 euron panoksella ennen kuin Russellin nimitys tuuraajaksi oli julkistettu. Suomeen saattaa tälle herralle tulla joulu ajoissa, Wennerkvist kertoo.

NordicBet paljastaa myös samaisen pelaajan lyöneen vetoa myös Russellin sijoituksesta kuuden parhaan joukossa. Tuon toteutuessa hän nappaa tuhannen euron voiton.

Russell ajaa normaalisti Williamsilla, mutta hän tuuraa tulevana viikonloppuna koronavirukseen sairastunutta Lewis Hamiltonia.