George Russell teki sen taas! Valtteri Bottas kaukana uuden tallikaverinsa vauhdista

© Kuva: Getty Images

Perjantain toiset vapaat harjoitukset päättyivät tutulla kaavalla. Tänä viikonloppuna Mercedeksellä kurvaileva George Russell kellotti jälleen session kärkiajan. Häntä seurasi ensimmäisten harjoitusten tapaan Max Verstappen.

Valtteri Bottaksen ongelmat jatkuivat myös perjantain toisessa sessiossa. Suomalainen rikkoi mutkan kahdeksan ratarajoja jatkuvasti, eikä hän saanut ehjää kierrosta. Tämän takia suomalaisen kovalla renkaalla asetettu aika päätyi Bottaksen nopeimmaksi. Viimeinen sijoitus oli vasta 11.

Ferrarin ilta oli myös pettymys. Charles Leclercin auto hyytyi heti session alussa, eikä monacolainen päässyt enää radalle. Sebastian Vettel pyörähteli puolestaan useasti. Saksalainen oli vasta sijalla 16.

Sergio Perez ajoi session kolmanneksi nopeimman ajan. Ensimmäisen sektorin pohjat ajanut Esteban Ocon ajoi neljänneksi.

Ranskalaista seurasi Alex Albon. Molemmat Red Bull -kuskit valittelivat auton aliohjaavan paljon. Daniil Kvjat jatkoi hyvää perjantaitaan ajamalla kuudenneksi. Hänen tallikaverinsa Pierre Gasly oli yhdeksäs.

Kärkikymmenikön täydensi Daniel RicciardoLance Stroll sekä Carlos SainzKimi Räikkönen sijoittui Bottaksen taakse sijalle 12.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.