F1-renkaissa pelätään vaarallista vikaa – Pirelli otti Max Verstappenin onnettomuuden tutkintaan

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan rengastoimittaja Pirelli otti Max Verstappenin Imolan osakilpailun rengasrikon tutkintaansa selvittääkseen, löytyykö renkaista jotakin perustavanlaatuista vikaa.

Kärkikolmikon palkintosijasta Emilia Romagnan GP:ssä taistelleen Red Bull -tähden rengas räjähti äkillisesti kesken ajon. Yllättävä onnettomuus tapahtui kuin tyhjästä ilman suurempia varoituksen merkkejä.

Nyt Pirelli aikoo selvittää Milanon tukikohdassaan perinpohjaisesti, miksi hollantilaisen rengas petti alta. Tärkeimpänä tavoitteena on varmistaa, ettei muilla kuljettajilla ole jatkossa vastaavaa vaaratilanteen riskiä.

Racefans-sivuston tietojen mukaan samankaltaisia rengasongelmia Imolassa oli myös Renault’n Daniel Ricciardolla ja Mercedeksen Lewis Hamiltonilla. He kuitenkin selvisivät palkintokorokesijoille saakka ilman rengasrikkoja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.