Formula ykkösiä ei päästä ajamaan perjantaina ollenkaan. Eifelin GP:n kaksi ensimmäistä vaapaata harjoitusta ollaan jouduttu perumaan heikkojen sääolosuhteiden takia. Suuri sumumäärä estää lääkintähelikopterin lentämisen lähimpään sairaalaan.

Matka sopivaan sairaalaan on noin 54 kilometriä, mikä on liian kaukana maata pitkin. FIA:n sääntöjen mukaan matka lähimpään kriteerit täyttävään lääkintäkeskukseen saa kestää maata pitkin korkeintaan 20 minuuttia.

Tämä viikonloppu toimii hyvänä harjoitteluna tulevalle kilpailulle Imolassa. F1-sarja päätti, että Emilia Romagnan osakilpailussa ajetaan vain lauantaina sekä sunnuntaina. Tämä tarkoittaa vain yhtä harjoitussessiota kuljettajille.

Seuraava sessio on määrä ajaa lauantaina kello 13:00 Suomen aikaan.

Formula 1

@F1
UPDATE: Alas, it's not good news...

FP2 has officially been called off ❌

#EifelGP 🇩🇪 #F1