Max Verstapen kehuu mahdollista ensi kauden tallitoveriaan vuolaasti – ”Hänestä tulisi loistava tallikaveri”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin kakkoskuljettajan paikka on ollut tuulinen Daniel Ricciardon lähdettyä energiajuomatallista vuoden 2018 lopussa. Näytön paikan sen jälkeen on saanut nykyisin Alpha Tauria ajava Pierre Gasly sekä tämän hetken toinen kuljettaja Alex Albon.

Albonin suoritukset ovat kuitenkin herättäneet spekulaatiota paikan ympärillä. Thaikuljettajalla ei ole toistaiseksi sopimusta Red Bullin kanssa. Kuljettajien suoritusvastaava Helmut Markon mukaan paikka on kuitenkin Albonin käsissä.

Marko myönsi, että talli katsoo kuitenkin muitakin vaihtoehtoja. Yksi esillenousseista nimistä on ollut Nico Hülkenberg. Saksalainen menetti vakituisen ajopaikkansa tälle kaudelle, mutta on saanut kilometrejä vyönsä alle paikkaamalla molempia Racing Point -kuljettajia kolmessa osakilpailussa.

Tallin selkeän ykköskuljettaja Max Verstappenin mielestä Hülkenberg on loistava kuljettaja, mutta ei suostu kommentoimaan kuljettajatilannetta sen suuremmin.

– Tämä ei ole minun ongelmani, en näe syytä vastata näihin kysymyksiin, Verstappen tiuskaisee Portugalin osakilpailun pressitilaisuudessa.

– En edes voi puhua asiasta paljon, Mutta Nico on loistava kuljettaja. Se mitä hän saavutti Nürburgringillä oli uskomatonta. Minusta hänestä tulisi loistava tallikaveri.

– Mutta, niin kuin jo sanoin, se ei ole minusta kiinni, Verstappen päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.