Red Bull ei aio enää soittaa toista kertaa Nico Hülkenbergille, raportoi Motorsport.

Energiajuomayhtiö joutui yllättävän pulman eteen viime viikolla Saksan osakilpailun alla.

Tallin toinen kuski Alex Albon oli antanut koronavirustestissä näytteen, jonka tulos ei ollut kiistaton. Uutta testiä ja tulosten analyysia järjesteltäessä Red Bullin oli pakko alkaa etsiä brittiläis-thaimaalaiselle tuuraajaa äärimmäisen lyhyellä varoitusajalla.

Red Bullin oma reservikuljettaja Sergio Sette Camara oli juuri samaan aikaan matkalla Japaniin Super Formula -sarjan kisaviikonlopulle. Brasilialaista ei saatu siis mitenkään hätiin.

Helmut Marko joutui turvautumaan viimeisenä vaihtoehtonaan soittoon Racing Pointin tuuraajana tänä vuonna toimineelle Hülkenbergille. Lopulta saksalaista ei kuitenkaan tarvittu, sillä Albon sai puhtaat paperit COVID-19-testeistä juuri viime hetkillä ennen ajojen alkua.

Jatkossa Red Bull aikoo turvautua Formula E -maailmanmestari Sebastien Buemin apuun tilanteen sitä vaatiessa, kertoo Motorsport.