Hondan ilmoitti perjantaina jättävänsä formula ykköset kauden 2021 päätteeksi. Tämän seurauksena huhumylly lähti pyörimään mäkeä alas kovaa vauhtia Red Bullin seuraavasta moottorituottajasta. Kosiskelijoita on viimeisten tuntien aikana ilmestynyt paljon, mutta nyt saksalaislehti F1-Insider raportoi, että Volkswagenin emoyhtiö olisi kiinnostunut työskentelemään energiajuomatallin kassa.

Erityisesti Porschen nimi on pyörinyt huhuissa. F1-Insider kirjoittaa, että keskusteluja Red Bullin kanssa olisi jo käyty.

– Volkswagenin emoyhtiö on ollut kiinnostunut liittymään F1-sarjaan jo pitkän aikaa Porschen kanssa, he haluavat Red Bullin kumppanikseen, saksalaissivusto raportoi.

Vuosi 2022 tulee kuitenkin liian nopeasti. Honda jättää moottoriurheilun kuningassarjan ensi kauden päätteeksi, mikä jättäisi Red Bullin toistaiseksi ilman moottoria. Sivuston mukaan 2026 olisi realistisempi ikkuna Porschen sekä energiajuomatallin yhteistyölle.