Toto Wolff ei pidä Lewis Hamiltonia kaikkien aikojen kuljettajana – ”Hän tulee aina olemaan meitä korkeammalla”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamiltonilla on mahdollisuus tehdä historiaa sunnuntaina. Voitolla britti tasoittaisi Michael Schumacherin voittoennätyksen. Hamiltonin voittosaldo on tällä hetkellä 90 ja kahdella lisävoitolla britti siirtyisi kaikkien aikojen tilastossa johtoon.

Tämä ei olisi ensimmäinen ennätys, minkä Hamilton kirjoittaa uudestaan tällä kaudella. Aiemmin Hamilton ohitti saksalaislegendan palkintosijoissa. Hallitseva maailmanmestari on myös tuhonnut aiemman paalupaikkaennätyksen, mikä oli niin ikään Schumacherin nimissä.

Nyt kun Hamilton lähestyy Schumacherin ennätyksiä, on joissakin piireissä britti nostettu kaikkien aikojen kuljettajaksi.

Hamiltonin tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan anna kyseistä titteliä kuljettajalleen. Itävaltalaisen mukaan Schumacher on kaikkien aikojen kokonaisvaltaisin kuljettaja.

– Michael on, ja tulee aina olemaan meitä sekä F1-sarjaa korkeammalla. Hän jätti jälkensä sarjaan yli vuosikymmeneksi, Wolff kommentoi Motorsport-Totalin haastattelussa. Hänen mukaansa kyseessä on vain henkilökohtainen mielipide.

– Tilannetta voi myös katsoa rationaalisesti ja todeta, että jokainen ennätys tullaan rikkomaan joskus. Vaikka kuinka uskomattomalta ennätys tuntuisikaan, joku tulee varmasti sen peittoamaan.

– Tällä hetkellä joku nuori poika käy esikoulua, ja on valmis rikkomaan Lewiksen sekä Michaelin ennätykset vuonna 2037, Wolff hymähtää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.