Mercedes-pomo Toto Wolff ilmaisi mielipiteensä F1:n uudesta toimitusjohtajasta

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mielestä F1:n uusi toimitusjohtaja Stefano Domenicali on oikea mies johtamaan sarjaa.

Autourheilun kuninkuusluokka ilmoitti viikonlopun alla Ferrarin entisen tallipomon ja Lamborghinin autoyhtiön johtajan Domenicalin korvaavan vuodesta 2017 F1:tä vetäneen Chase Careyn tammikuusta lähtien.

Myös Wolffia oli huhuttu pitkään formuloiden johtoon. Vaikka itävaltalainen myönsikin keskustelleen asiasta sarjan omistajatahon Liberty Median kanssa, pitää hän itsekin Domenicalia parhaana valintana rooliin.

– Kaikista parhaan amattilaisen pitäisi johtaa lajia ja se on Stefano Domenicali. Uskon, että tässä on tehty erittäin oikea valinta, itävaltalainen vakuutti.

– Hänen tuntiessa Formula 1:n maailman niin hyvin laji tulee olemaan esillä. Uskon hänen pyrkivän estämään kaikenlaisten keinotekoisten ratkaisujen tuonnin lajiin. Hän ymmärtää yleisön intressejä, mutta on myös puhtaan urheilun tukija, Wolff kehui.

– Oikean tasapainon löytäminen on vaikeaa, mutta uskon hänen kykenevän siihen. Hän yrittää luonnollisesti hidastaa meitä, mutta se on osa tätä peliä, Mercedes-jehu naureskeli.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.