F2-sarjan sprinttikisa Sotshissa lopetettiin ennen aikojaan rankan onnettomuuden vuoksi.

Keskenään sijoituksista taistelleet formulalupaukset Luca Ghiotto ja Jack Aitken päätyivät ottamaan yhteen kovasta vauhdista Sotshin Autodrom-radan kolmannessa mutkassa kisan seitsemännellä kierroksella.

Autot sinkoutuivat törmäyksen voimasta radan seinään. Vaikka kummatkin pääsivät itse ulos autoistaan ilmeisen ehjin nahoin, jouduttiin kilpailu lopettamaan punaisilla lipuilla radalle tulleiden vaurioiden vuoksi.

Ratavirkailijat kiirehtivät radalle sammuttamaan Ghiotton Hitech-kilpurissa syttynyttä tulipaloa. Myös radan seinät vaativat korjaustöitä.

Edessä oli Venäjän F1-kisa vain muutaman tunnin päästä, minkä vuoksi kisa päätettiin lopettaa etuajassa ja keskittää resurssit vahinkojen korjaamiseen.