Saksalaislehti Auto Bildin mukaan köysi Sebastian Vettelin kaulan ympärillä on kiristymässä Ferrarilla. Lehden mukaan Vettel saanee lähtöpassit jo Espanjan GP:n jälkeen, jos saksalaisen tulostaso ei nouse.

Vettelin kausi on ollut todella surkea. Nelinkertainen maailmanmestari ei ole saanut autoa toimimaan haluamallaan tavalla ja on ollut säännöllisesti huonompi kuin tallikaverinsa Charles Leclerc. Vettelillä on kasassa tältä kaudelta kymmenen MM-pistettä ja hän on pistetaulukossa kolmastoista.

Saksalaislähteiden mukaan Ferrari harkitsee Vettelin loppukauden korvaajaksi Alfa Romeolla ajavaa Kimi Räikköstä ja Silverstonessa Sergio Pereziä Racing Pointilla tuurannutta Nico Hülkenbergiä. Vaihto saattaa tapahtua jo ennen elokuun lopussa ajettavaa Belgian GP:tä, jos Vettel ei petraa Barcelonassa tänä viikonloppuna.

Räikköselle Ferrari on entuudestaan erittäin tuttu työpaikka. Suomalainen on ajanut tallissa kahteen otteeseen ja vain Michael Schumacher on ajanut Ferrarilla enemmän kilpailuja kuin Räikkönen.

Lähde: GP Blog