Mercedes on julkistanut jatkosopimuksen Valtteri Bottakselle. Sopimus on vuoden mittainen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

@MercedesAMGF1
🚨 #BottasAnnounced 🚨

He’s STAYING! 👊 @ValtteriBottas will race for the Team next year! 🔥

– Olen todella iloinen jatkaessani Mercedeksellä 2021. Haluan kiittää kaikkia Mercedeksellä heiltä saamastani tuesta. Viime vuodet ovat olleet jatkuvaa parantamista, ja olen työstänyt suorituskykyni kaikkia osa-alueita. Uskon olevani nyt parempi kuin koskaan ennen, mutta pystyn yhä nostamaan tasoani. Mercedes jakaa saman filosofian. He haluavat aina olla parempia, Bottas sanoo tallin tiedotteessa.

– Olen unelmoinut maailmanmestaruudesta aina siitä lähtien, kun rakastuin F1:een pienenä poikana. Olen mukana taistelussa tällä kaudella, ja se, että jatkan Mercedeksellä, asettaa minut parhaaseen mahdolliseen paikkaan myös ensi kautta ajatellen.

Tuleva kausi on suomalaisen viides Mercedeksellä. Bottas siirtyi talliin kauden 2016 jälkeen, kun Nico Rosberg julkaisi shokkieläköitymisensä sarjasta.

Tallikaveri Lewis Hamiltonin sopimus umpeutuu tähän kauteen, mutta lähteiden mukaan britti on solmimassa rahakasta jatkosopimusta. Hamiltonin mukaan keskusteluja sopimuksesta ei ole kuitenkaan vielä käyty.