Toyotan suurlupaus Kalle Rovanperä lähtee MM-sarjan kolmanteen kisaan upeista lähtökohdista pistenelosena 30 pinnan saaliillaan. Kauden toisessa kisassa Ruotsissa kolmanneksi ajanut kuski on pisteissä paras suomalainen.

Kauden kolmas koitos alkaa Meksikossa Suomen aikaa varhain perjantaiaamuna kahdella lyhyellä erikoiskokeella. Suurlupaus sanoo Toyotan Twitter-tilillä julkaistulla videolla, että kahden ensimmäinen pätkän jälkeen hän katsoo, miten menee ja miltä meno tuntuu.

– Jos kaikki on kunnossa ja vauhti hyvää, yritän jatkaa sillä tavalla eteenpäin virheettä, Jonne Halttusen kanssa taiteileva Rovanperä kertoo.

TOYOTA GAZOO Racing WRT

@TGR_WRC
Our drivers have completed two days of recce ahead of @RallyMexico ✅

Hear what they make of the stages and what they're expecting this weekend 🗣️

#Toyota #YarisWRC #WRC #RallyMexico #ToyotaGAZOORacing #TGR_WRC #Rallying

MM-pistetilanteessa kolmantena keikkuva Toyotan Sebastien Ogierkin painottaa sitä, että riskit tulee jättää minimiin ja teillä on oltava järki päässä. Ranskalainen pitää reitistä ja ne vaikuttavat hyviltä, toisin kuin kauden toisessa kisassa Ruotsissa.

Jaetulla kärkipaikalla keikkuva Toyotan Elfyn Evans lähtee teille ensimmäisenä. Tuo ei alkukauden sensaatiokuskin pakkaa kuitenkaan sekoita.

– Erikoiskokeet ovat vaativia ja kenties odotettua karkeampia, miettii kuski, jonka mielestä pätkät ovat kuitenkin kaikkiaan hyvässä kunnossa.

Meksikossa ajetaan kaikkiaan peräti 24 erikoiskoetta.

LUE MYÖS:
Rallin MM-sarjakin typistymässä entisestään – Argentiinan kisan kohtalo vaakalaudalla