Max Verstappenilta kova väite entisestä tallitoveristaan – ”Yhä nopeimpia kuljettajia F1:ssä”

© Kuva: Getty Images

Max Verstappenin mielestä entinen Red Bullin tallitoverinsa Daniel Ricciardo on yhä yksi F1-sarjan nopeimmista piloteista.

Ennen viimevuotista siirtoaan Renault’lle australialaiskuski taisteli vielä säännöllisesti voitoista. Ricciardon lahjakkuutta arvostettiin niin korkealle, että miehen huhuttiin jopa neuvotelleen hypystä Ferrarin leiriin.

Red Bull -jatkon tai Ferrari-siirron sijaan aussitähti päätyi kuitenkin vaihtamaan maisemaa keskikastin taistelijatalliin Renault’lle.

Sittemmin Ricciardo on joutunut tyytymään taisteluun alemmista sijoista sekä turhautumiseen jatkuviin tekniikkavikoihin.

Tilanteestaan huolimatta miehen ajotaidot eivät ole unohtuneet kuskikollegojen keskuudessa.

– Daniel olisi paremmassa paikassa, jos hän taistelisi kärjessä. Hän hymyilee paljon ja hän on iloinen kaveri, mutta luulisin hänen hymyilevän vielä enemmänkin jos hän voittaisi kisoja ja yltäisi palkintokorokkeelle, Verstappen sanoi The Age -julkaisulle.

– Tunnen Danielin ja tiedän hänen olevan todella nopea. Hän on yhä yksi nopeimmista F1:ssä. Voin kuvitella, ettei viime vuosi ollut hänelle kaikista helpoin, hollantilainen harmitteli.