Mika Häkkisen entinen tallikaveri lopettaa uransa, 30 vuoden periodi – ”Sarjan historiassa ei taida olla kovin montaa isoisäkuljettajaa”

Mark Blundell lopettaa kilpa-ajajanuransa. Brittikonkari ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa.

F1-sarjassa 1991-1995 61 GP-starttia ajanut Blundell teki 2019 paluun tositoimiin vuosien tauon jälkeen, kun hän osallistui kovatasoiseen brittien BTCC-vakioautosarjaan. 53-vuotiaan konkarin ulokset olivat kuitenkin heikkoja, mikä sai Blundellin tekemään päätöksen ajohanskojen lyömisestä lopullisesti naulaan.

– Yli 30 vuoden ajan olen antanut kaikkeni ratin takana. Olen tavannut mahtavia ihmisiä ja kokenut asioia, joita en unohda koskaan. Viime vuosi BTCC:ssä oli juuri sellainen, ja rakastin sitä haastetta. Sarjan historiassa ei taida olla kovin montaa isoisäkuljettajaa, Blundell hauskuutti lopetusviestissään.

Blundell nappasi F1-urallaan kolme palkintopallipaikkaa ja 32 MM-pistettä. Hän kilpaili sarjassa Brabhamin, Ligierin, Tyrrellin ja McLarenin kalustolla, jossa viimeksimainitussa hän ajoi Mika Häkkisen tallikaverina kaudella 1995.

Lisäksi Blundell voitti Le Mansin 24 tunnin ajon 1992 ja kolme CART-sarjan osakilpailua.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.