Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff pitää Formula E -sarjaa Mario Kart -videopelin kaltaisena sarjana, jossa ajavat pelihahmojen sijaan oikeat kuljettajat.

Autourheilun kiistattoman kuninkuusluokan Formula 1:n hallitsevan mestaritallin johtomies oli seuraamassa paikan päällä sähköformulakauden avausta Saudi-Arabiassa viime marraskuussa.

Ensi kertaa lajia lähietäisyydeltä katsellut F1-konkari yllättyi positiivisesti näkemästään.

– On myönnettävä, että nautin todella tästä elämyksestä. Mercedeksen Formula E -matkan aloittaminen oli todella erityistä. Yleisö oli ilmiömäinen. Se oli jotain, mitä en odottanut tuolla tavalla, Wolff hehkutti Crash.net-julkaisulle.

– Kilvanajo on hyvin erilaista Formula yhteen verrattuna, sen voi sanoa selvästi. Minulle se tuntui kuin Super Mario Kartilta oikeilla kuskeilla. On kuitenkin täysin oikein antaa sarjalle mahdollisuus, itävaltalainen sanoi.