Esapekka Lapin jatkaminen rallin MM-sarjassa varmistui tänään, kun M-Sport ilmoitti kuljettajakokoonpanonsa tulevalle rallikaudelle.

Teemu Sunisen ja Gus Greensmithin rinnalle M-Sportin Fordeja ajavaksi kuljettajaksi liittyvä Lappi antoi ensimmäiset kommenttinsa uuden työnantajansa riveissä.

– Odotan innolla tätä uutta seikkailua ja kaikkea sitä, mitä voimme saavuttaa. M-Sport suhtautuu ralliin todella intohimoisesti, ja kun ottaa huomioon kuinka paljon vapailla markkinoilla oli lahjakkuutta, olen onnellinen että he luottivat meihin, antaen minulle ja Jannelle (Ferm, kartanlukija) mahdollisuuden näyttää mihin pystymme 2020, Lappi kertoo tallin tiedotteessa.

Ensimetrir uudella autolla koettavat välittömästi.

– Aloitamme testit tällä viikolla. Odotan innolla Fiestaan tutustumista. Kun ajoin edellisen kerran Fordilla, saavutin paljon menestystä. Olisi hienoa, jos sama olisi edessä tänäkin vuonna. En malta odottaa kauden alkamista, toivottavasti saamme runsaasti hyviä tuloksia.