Peugeot julkaisi ensimmäisen kuvan uudesta WEC-luokan hyperautostaan. Samalla automerkki ilmoitti lyövänsä hynttyyt yhteen toisen tallin kanssa.

Le Mansin 24 tunnin voittoa tavoitteleva ranskalaismerkki ilmoitti palaavansa kestävyyskilpailuiden pariin kaudeksi 2022. Uusien hyperautojen aikakaudella MM-sarjaan palaava Peugeot on voittanut kyseisen klassikkokilpailun viimeksi 2009.

Peugeot ilmoitti tänään yhdistävänsä voimansa WEC-projektissa Rebellion Racingin kanssa. Rebellion on ollut vuosia vahva toimija LMP1-luokassa, mutta tehdastallien rinnalla se ei ole päässyt nauttimaan suuresta menestyksestä. Peugeot-yhteistyön myötä tähän voi olla kuitenkin tulossa muutos.

Yhteistyön julkaisun myötä julki tuli myös ensimmäinen konseptikuva Peugeotin mahdollisen auton ulkonäöstä.

Peugeot Sport

@peugeotsport
BREAKING NEWS // @Peugeot to ‘rebel’ in endurance racing!
@peugeotsport and @RebellionRacing join forces to meet the challenges of the @FIAWEC and the @24hoursoflemans in 2022. More info: bit.ly/3608Ow5