Formula 2 -sarjan mestaruuden tänä vuonna voittanut Nyck de Vries pääsee ohjastamaan myös Toyotan WEC-kilpuria.

Entinen McLarenin juniorikuljettaja ja tätä nykyä Mercedeksen riveissä Formula E -sarjaa ajava hollantilainen testaa Toyotan LMP1-autoa sunnuntaina Bahrainissa järjestettävässä nuorten kuljettajien ajo-ohjelmassa. Lisäksi toista japanilaismerkin autoa ajaa Kenta Yamashita.

De Vries ajaa Formula E -velvoitteidensa lisäksi myös WEC-sarjassa Racing Team Netherlandin väreissä LMP2-luokassa. Autokunta voitti Fujissa ajetun kauden toisen osakilpailun. Sähköformuloissa de Vries ajaa ensimmäistä kauttaan.

TOYOTA GAZOO Racing WEC

@TGR_WEC
Yesterday @yamaken_info & @nyckdevries did a simulation session and seat fit at our @tmgofficial headquarters in Cologne.

Both drivers will be getting their first taste of the #TS050 HYBRID at this Sunday's @FIAWEC Bahrain Rookie Test.👊

#ToyotaGAZOORacing #FIAWEC