Kovaa kieltä! Daniel Ricciardo raivostui Red Bullille F1-kolaristaan – ”Haistakaa v*ttu, kaverit”

© Kuva: Getty Images

F1-tähti Daniel Ricciardo avautui tuoreessa Beyond the Grid -podcastin haastattelussa vihaisista tunnelmistaan kolaroituaan vahingossa tallitoverinsa Max Verstappenin kanssa toissa vuoden Bakun osakilpailussa.

Bakussa nähtiin toissa kaudella erikoinen tilanne, kun Red Bullin kuskikaksikko päätyi rysäyttämään toisiaan päin varikopysähdyksiensä jälkeen.

Aikanaan erikoista kolaria ihmeteltiin kovasti. Nyt Ricciardo paljasti taustalla olleen viestintämoka insinöörien ja kuljettajien välillä.

– Kävin varikolla ensin ja sitten Max tuli ajan myötä takaisin eteeni, joten olin raivoissani. Sanoin kavereille, että annatte varmaankin minun mennä ohi tällä kertaa. Sanoin radiossa, että hänhän päästää minut ohi. Insinöörini sanoi kuitenkin ”ei, ajat kilpaa Maxia vastaan”, mikä tarkoittaa ilman tallimääräyksiä ajoa, australialainen kertasi.

Tilanteen taustalla oli jo pitkään jatkunut skisma tallijohdon kanssa tallimääräysten tasapuolisuudesta.

– Mutkan sisäkaarteessa oli alun perin tarpeeksi tilaa. Hän sulki sen ja törmäsimme. Ollakseni rehellinen, törmäyksen hetkellä ajattelin, että ”kuka välittää, he ansaitsevat tämän”. Se oli rehellinen tunteeni, Ricciardo myönsi.

– En ollut surullinen, että menetin pisteitä. Olin vain, että ”haistakaa vittu, kaverit”. Kaikki näkivät sen olevan tulossa. Ajattelin silloin sen olleen 50/50, mutta sitten en uskonutkaan sitä, aussitähti sanoi.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.