Red Bullin ja Hondan tekniikan luotettavuus miellytti erityisen suuresti Max Verstappenia viime kaudella.

Vielä vuonna 2018 Verstappen joutui silloinen tallitoverinsa Daniel Ricciardon kanssa tuskailemaan toistuvasti Red Bullin kilpurin tekniikan kanssa.

Kuskikaksikon alta petti vuorotellen Renault’n moottori ja energiajuomayhtiön suunnittelema runko. Valmistajakumppaneiden tekniikka ei vaikuttanut olevan harmoniassa.

Hiljattain päättyneellä kaudella kaikki oli kuitenkin aivan toisin. Honda kaivoi voimayksiköstään vakuuttavan määrän tehoja, eikä koripuolellakaan ollut ongelmia.

Tilanne maistui mainiosti mestaruusnälkäiselle Verstappenille, joka oli toivonut autoltaan selvää kehitystä pettymyksien täytteisen edellisvuoden jälkeen.

– Luotettavuus läpi vuoden mittaan oli todella positiivinen asia. Emme ole koskaan joutuneet keskeyttämään Hondan ongelman vuoksi, hollantilainen kehui F1.com-sivuston haastattelussa.

– Olemme menettäneet paljon pisteitä luotettavuusongelmien vuoksi menneisyydessä. Silloin ne johtuivat sekä autosta että moottorista ja mielestäni olemme kehittyneet kummallakin puolella. Olen erittäin tyytyväinen siihen, sillä loppupeleissä mestaruudesta taisteltaessa tuollaisten asioiden vuoksi ei voi tulla keskeytyksiä, Verstappen korosti.