Entinen F1-kuljettaja Alexander Wurz odottaa Max Verstappenin haastavan Lewis Hamiltonia yhä ärhäkämmin ensi vuonna.

Kuninkuusluokan mestaruustaistelussa oli havaittavissa tänä vuonna jopa pieniä kiristymisen merkkejä, vaikka MM-titteli menikin lopulta varsin selvällä erolla hallitsevalle kruununhaltijalle Hamiltonille.

Ferrarin Charles Leclerc ja Red Bullin hollantilaistähti Verstappen ilmoittautuivat tosissaan mukaan mestaruuskamppailuun.

Hyökkäysten kohti Hamiltonin titteliä povataan vain voimistuvan, ennustaa itävaltalaiskonkari Wurz.

– Hänellä (Hamiltonilla) tulee olemaan vaikeaa, sillä Max Verstappen tulee tekemään hänen elämänsä vaikeaksi. Myös hänestä voi tulla maailmanmestari. Ehdottomasti tällä iskukyvyllä ja dynamiikalla, joka Red Bullilta ja Hondalta nyt löytyy, F1-veteraani arvioi Speedweek-julkaisulle.