Robert Kubica vaihtamassa tallia – trollitili iski katalasti

Formula 1: Robert Kubica, Williams
© Kuva: Getty Images

SuomiF1 haksahti 28.11.2019 trolliin, uutisoiden Robert Kubican siirtymisen Haasin simulaattorikuljettajaksi varmana asiana. Todellisuudessa jutun lähteenä ollut twiitti oli huijausta.

Kubican lähtö Williamsilta on kuitenkin varmaa, sen mies on myöntänyt itse jo syyskuussa. Haas on ollut spekulaatioissa miehen uusi työnantaja jo pitkään, minkä lisäksi myös Racing Pointin nimi on noussut esille. Haas-sopimusta, virallista sellaista, odotetaan julki lähiviikkoina.

Kubica palasi täksi kaudeksi F1-kisakuljettajaksi Williamsin riveissä kahdeksan vuoden poissaolon päätteeksi. Kubican F1-ura päättyi pitkäksi aikaa puolalaisen jouduttua vakavaan rallionnettomuuteen 2011.

Tämä kausi on ollut Kubicalle pettymys. Mies on ajanut Williamsin kauden ainoan pisteetn, mutta hän on ollut vauhdillisesti pahasti kanveesissa tallikaveriaan George Russellia vastaan.

Haasin kisakuljettajina toimivat kaudella 2020 Romain Grosjean ja Kevin Magnussen.

Kubica on ollut läpi kauden tallispekulaatioiden keskipisteessä. Alkukaudesta hänen puhuttiin joutuvan lähtemään Williamsilta Nicolas Latifin tieltä, mutta puolalainen on saanut pitää paikkaansa perjantaiharjoituksia lukuun ottamatta. Sen jälkeen miestä vietiin spekulaatioissa Haasille ja jopa Racing Pointille.

Muokattu 28.11.2019 Poistettu trollitilin twiitti, johon SuomiF1 hairahti


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.