Karua ryöpytystä! Italian media ruoski rankasti Ferrarin F1-tähtikaksikkoa – ”Katastrofi”

© Kuva: Getty Images

Kriittisistä Ferrari-arvioistaan tunnetut italialaiset sanomalehdet latasivat roppakaupalla risuja Charles Leclercille ja Sebastian Vettelille Brasilian GP:n törmäilystään.

Interlagosin osakilpailun loppuvaiheilla nähtiin suorastaan käsittämättömän typerä päähänpisto Ferrarin kuskikaksikolta.

Hyvissä pistesijoissa kiinni olleet Vettel ja Leclerc intoutuivat ajamaan keskenään niin ärhäkästi kilpaa, että päätyivät kolaroimaan tuhoten samalla autonsa.

Tuplakeskeytys sai tunteet kuohumaan Ferrarin kotimaan Italian suunnalla. Kuten arvata saattoi, ei kuskikaksikko säästynyt ankaralta arvostelulta urheilusivuilla.

– Tyhmyyttä. Meidän olisi pitänyt odottaa tällaista tapahtuvan ennemmin tai myöhemmin. Vettelin ja Leclercin yhteenotto on suoraa seurausta siitä, mitä tapahtui viimeisessä kuuessa tai seitsemässä kisassa, La Gazzetta dello Sport ärähti.

– Ferrari-katastrofi, törmäilyautoilua. Tämä on katastrofi, jonka saattoi nähdä tulevan. Tämä on onnettomuus, joka johtaa suuriin keskusteluihin Maranellossa. Kummatkin kuskit joutuvat sinne keskustelemaan tilanteesta perinpohjaisesti, Tuttosport vakuutti.

– Ferrari on räjähtämässä. Onko Leclercin ja Vettelin välinen kilvoittelu saavuttanut korkeimman huippunsa? Binotto on raivoissaan, Corriere dello Sport arvioi.

– Kummatkin kuskit tekivät virheen, karmean virheen! En välitä, kummalla on enemmän vastuuta. He veivät tallilta pisteitä. Tällaista ei pitäisi tapahtua, Sky Sportsin Davide Valsecchi vaahtosi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.